ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ /RED LIPSTICK

Η άνοιξη φέρνει μαζί της χρώματα! Ας μπούμε κι εμείς σε αυτόν τον χρωματιστό χορό, επιλέγοντας φρέσκα, έντονα κραγιόν. Μία επιλογή που δεν πέφτει ποτέ από τη μόδα, είναι το κόκκινο κραγιόν. Όμως, πολλές θα σκεφτείτε ότι παραείναι μια κλασική (και safe) επιλογή, και ίσως να έχετε δίκιο.
Γι’ αυτό σας προτείνω κάποιες εναλλακτικές αποχρώσεις του κόκκινου, που μπορούν να φορεθούν από εδώ και πέρα, κάνοντας τη διαφορά στο λουκ σας!

MAC all fired up: ένα υπέροχο, υπέροχο ΥΠΕΡΟΧΟ κόκκινο-φούξια κραγιόν, που μιας και το φορέσετε δεν θα θέλετε να το βγάλετε από πάνω σας! Συνδυάστε το με μία ιριδίζουσα σκιά ματιών σε nude απόχρωση, μάσκαρα, βάλτε το bronzer σας και έχετε ένα ανοιξιάτικο λουκ που θα σας φτάσει ως το καλοκαίρι!
MAC relentlessly red: Στην αρχή θα σας φανεί λίγο κοραλλί και θα χετε δίκιο, γιατί έχει μέσα και κοραλλί τόνους. Δοκιμάστε όμως το ακόλουθο tip: Γεμίστε τα χείλη σα με ένα κλασικό κόκκινο μολύβι χειλιών (όπως είναι το cherry της MAC) και έπειτα περάστε από πάνω το κραγιόν. Θα έχετε ένα από τα πιο φρέσκα και μοντέρνα κόκκινα που φανταστήκατε ποτέ!
Urban decay Mega Matte 714: δεν χρειάζεται συστάσεις. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Το φοράτε και αποκτάτε άμεσα fans. Επίσης, ξεχνάτε να το ανανεώσετε γιατί μένει αναλλοίωτο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!