Η Χριστίνα Ζάννου είναι makeup artist.

Την αποκαλούν «η ήρεμη δύναμη» του μακιγιάζ, κι αυτό γιατί με την λαμπερή της προσωπικότητα, το ταλέντο, τη δημιουργικότητά της, μα και την εργατικότητά της, έχει φτάσει να θεωρείται μία από τις κορυφαίες makeup artists στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα ξεκίνησε το ταξίδι της στο μακιγιάζ σε νεαρή ηλικία, βάφοντας αγαπημένες της φίλες και συνέχισε στην ενήλικη ζωή της παρακολουθώντας πληθώρα σεμιναρίων makeup, αλλά και αισθητικής. Σταθμοί στο ταξίδι της αυτό είναι η συνεργασία της με γνωστές προσωπικότητες όπως η Κατερίνα Στικούδη (τραγουδίστρια), Κλελια Πανταζη, Αννυ Πανταζη (ολυμπιονίκης ρυθμικής), Νερυ Νιανγκουάρα (ολυμπιονίκης κολύμβησης) , τα αγωνιστικά τμήματα Γ.Α.Σ.Κ Καλυβίων και Α.Ο.Λ. Λαγονησίου, τη Θεατρική ομαδα “let’s start” κ.λ.π

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Χριστίνας είναι ότι μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες της καθημερινής γυναίκας να ανταποκριθεί στους διάφορους ρόλους της, έτσι το μακιγιάζ της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα looks, από καθημερινά, νυφικά, θεατρικά, editorials κ.λπ.. Πάντα σεβόμενη την γυναίκα που έχει απέναντί της, με ενθουσιασμό και δημιουργικότητα, θα καταφέρει να σας μετατρέψει σε ό,τι ονειρεύεστε!

Η Χριστίνα ειδικεύεται, επίσης, στις τεχνικές microblading tattoo, σχηματισμό φρυδιών με τη μέθοδο της κλωστής, extension 3d 4d 5d 6d και one by one, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη πρόταση στον χώρο του μακιγιάζ και της αισθητικής.

Η Χριστίνα μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις το look που ονειρεύεσαι, κάνοντάς σε να αισθανθείς η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

Επιπλέον, η Χριστίνα μπορεί να σου μεταδώσει τις γνώσεις της με ολοκληρωμένα σεμινάρια σε διάφορους τομείς.

Είτε είσαι αρχάρια στην τέχνη του μακιγιάζ είτε έχεις διανύσει χιλιόμετρα σε αυτό, η Χριστίνα μπορεί να σου δώσει με τη φρεσκάδα και τη μεταδοτικότητά της αυτό που χρειάζεσαι!

Μάθε περισσότερα για την Χριστίνα: